ИЗЛАЗНИ УПИТНИК


Поштовани,

 

желимо да искажемо жаљење што одлазите из органа државне управе. Истовремено Вам се захваљујемо на Вашем доприносу током досадашњег рада на позицији државног службеника и Вашој улози у остваривању циљева органа у коме сте били запослени.

 

Служба за управљање кадровима је веома заинтересована за праћење фактора који доприносе одласку државних службеника и формулисање препорука у циљу задржавања квалитетних кадрова.

 

Пред Вама се налази упитник путем кога бисмо желели да од Вас добијемо повратне информације о свему ономе што је повезано са Вашим одласком са садашњег радног места.

 

Информације које од Вас добијемо за нас имају изузетну вредност. Све оно што кажете биће разматрано са највећом пажњом и биће уграђено у наше предлоге за унапређење начина рада и пословања у државној управи.

 

Наша професионална етика нам налаже да све што овде напишете третирамо са уважавањем и са највећим степеном поверљивости.

 

Упитник траје око 10 минута.

 

Унапред Вам се захваљујемо на издвојеном времену!


Ова анкета садржи 31 питања.
  Напомена о поверљивости
Ова анкета је анонимна.
The record of your survey responses does not contain any identifying information about you, unless a specific survey question explicitly asked for it. If you used an identifying token to access this survey, please rest assured that this token will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification tokens with survey responses.